Als je op zoek bent naar een manier om je uiterlijk te verbeteren zonder constant make-up opnieuw aan te brengen of bang te zijn dat er nieuwe dingen opduiken, dan is permanente make-up misschien een optie. Tijdelijke make-up, zoals lippenbalsem, kan je helpen de dag door te komen terwijl je je nieuwe look oefent. Maar permanente make-up kan je helpen om de look te krijgen die je altijd al wilde hebben, waardoor je uiterlijk permanent verandert. In dit artikel leest u wat permanente make-up is, wat het inhoudt en of het geschikt voor u is. Tegen de tijd dat u dit heeft gelezen, weet u of permanente make-up geschikt voor u is.

wat is Permanente make-up

Allereerst, wat is permanente make-up? Permanente make-up is eigenlijk een cosmetische techniek waarbij tatoeages worden gebruikt om verschillende patronen op de huid te creëren, waaronder eyeliner en andere permanent verbeterende kleuren voor je gezicht, wangen en ogen. De tatoeages die worden gebruikt bij permanente make-up zijn kleine puntjes – ongeveer zo groot als potloodgummen – die precies worden geplaatst waar u ze wilt hebben. Omdat ze permanent zijn, kun je ze zo vaak als je wilt weer dragen, en als je ze ooit wilt verwijderen, is het net zo eenvoudig als je make-up verwijderen.

 

In tegenstelling tot de manier waarop de meeste vrouwen lippenbalsem gebruiken, hoeft u bij permanente make-up niets op uw huid aan te brengen – de procedure maakt het eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. In tegenstelling tot lippenbalsem heeft permanente make-up niet veel tijd nodig om resultaten te zien – in feite merken de meeste vrouwen hun nieuwe, verbeterde uiterlijk meteen op. Vanwege deze voordelen kiezen meer vrouwen ervoor om cosmetische tatoeages te ondergaan in plaats van traditionele microdermainières.

 

Bij permanente make-up wordt er in elk van uw lippen een incisie gemaakt. De cosmetisch chirurg zal dan lijnen creëren van uw eigen natuurlijke lipkleur (of de kleur die u zou willen veranderen) tot aan het diepste punt van uw lippen. Nadat hij deze lijnen heeft gemaakt, veegt hij of zij ze met inkt uit – net zoals wanneer u een potlood koopt waarop een X is getekend – om ervoor te zorgen dat de lijnen gelijk zijn en dat ze precies de kleur hebben die u wilt. Eindelijk ben je klaar om je permanente make-up te laten aanbrengen. Het kan enkele uren duren voordat je make-up helemaal droog is, zelfs nadat je je make-up hebt verwijderd, maar binnen een paar dagen kun je het resultaat zien.

 

Naast een permanente make-uptoepassing, kunt u er ook voor kiezen om microdermainières te ondergaan. Microdermainières zijn er in veel verschillende kleurtinten. Sommige zijn permanent, terwijl andere maar een paar maanden meegaan. Omdat ze zijn ontworpen om te vervagen, duurt het niet lang voordat ze versleten zijn. Als u echter kiest voor permanente of semi-permanente tinten, moet u ervoor zorgen dat het door u gekozen cosmeticabedrijf microdermainières als optie aanbiedt.

 

Een groot voordeel van permanente make-up is dat u deze vrijwel overal kunt dragen. Het maakt niet uit of je in het openbaar gaat of naar bed gaat, permanente make-up zal voor je werken. Als je het nog niet hebt gedaan, hoef je niet eens te wachten tot je thuiskomt van je werk – je kunt het eerst thuis proberen. Als u meer wilt weten over permanente make-up, kunt u met uw arts praten of online onderzoek doen voor meer informatie.

wat is Permanente make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *